Welcome Home - Érezd magad otthon!

Welcome Home

Nagy felújításra készülsz? Ezekre mindenképp figyelj!

2018. június 13. - Megérzések_admin

Meguntad az otthonod? Szeretnéd kicsit feldobni, hangulatosabbá tenni? Minden vágyad, hogy a szomszédok irigyek legyenek a gyönyörű lakásodra? Igen? Szuper! Összeszedtük neked pár korábbi bejegyzésünket, amelyekből számos hasznos tippet elleshetsz.

266e16ec44856827a72a7bca4bf22502.jpg

Az első fontos dolog, ha felújításra vagy átalakításra készülsz, a stílus kiválasztása. Mit tükrözzön az otthonod? Legyen szabad szellemű, mint amilyen te is vagy? Esetleg komolyabb, távolságtartóbb, vagy inkább vidám és barátságos? Olvasd el stílusútmutatónkat, és válaszd ki a neked megfelelőt.

Mi micsoda a lakberendezésben? Stílusútmutató >>

A következő sarkalatos kérdés az az, hogy mennyire akarod szétrobbantani az otthonod. Netán meguntad a fürdőszobát, és nagyobbat akarsz építeni a helyére? Vagy inkább csak a berendezést és a színeket szeretnéd újragondolni? Bárhogy is, mindenképp szükséged lesz némi színismeretre: mely árnyalatok illenek össze, illetve milyen hatásokat, érzelmeket váltanak ki belőled. Ebben segít a Hogyan válaszd ki a megfelelő színt a lakásodhoz? illetve a Színtan a lakberendezésben, avagy mely árnyalatok passzolnak egymáshoz bejegyzésünk.

blogbejegyzeskep.jpg

Amennyiben nem szeretnél rombolni, akkor a következő tippeket is hasznosnak fogod találni. Az apró helyiségek esetén bizony sokszor gondban vagyunk: nem tudjuk, mit hova pakoljunk, hogyan nyerjünk még több szabad helyet. Hasonlóan macerás tud lenni a harc a sötét szobákkal. Mi a teendő, ha nem akarsz ablakot beszerelni, illetve falat bontani? A következő két bejegyzésünkben megtalálod a válaszokat:

Ugye, milyen bosszantó tud lenni a sötét szoba? Vigyél fényt az életedbe ablakcsere nélkül! >>

A méret a lényeg a fürdőszobánál is? Így rendezd be az apró helyiséget!

De menjünk is tovább, hiszen számos hasznos tanáccsal tudunk még ellátni. Vegyük például a hálószobát. Szeretnéd, ha a hálód a nyugalom megtestesülése lenne? Szerencsére már erre is van praktikus lakberendezési megoldás. A Nyugodt pihenésre vágysz? Így rendezd be a hálószábát! cikkünkben arról írtunk, milyen színeket, illatokat és fényt válassz, illetve hogyan rendezd el a bútorokat, ha végig szeretnéd aludni az éjszakát.

92959832c629d8294a60a00b4b4e616e.jpg

Sőt, arra is van tippünk, ha dolgozószobát szeretnél kialakítani a lakásodon belül. Egy ilyen helyiség esetén fontos a természetes fényforrás, úgyhogy ha nincs túl sok ablak a kiszemelt szobában, mindenképp az asztalod kerüljön elé. További hasznos tippjeinkért olvasd el a 4 lakberendezési tipp a dolgozószobában című írásunkat, hogy hatékonyan menjen a munka.

Netán szeretsz a szabadban dolgozni és pihenni? Nagyszerű! Adunk néhány ötletet az erkély és a terasz berendezéséhez is, így néhány napon belül már kész is lehet a saját relaxáló fészked. Sőt, arra is van tippünk, hogy mit tegyél, ha kicsi az erkély vagy a terasz. Kattints máris a 11 hangulatos ötlet az erkély és a terasz berendezéséhez blogbejegyzésünkre.

Ha pedig még több inspirációra és ötletre lenne szükséged, akkor a 3+1 könyv, amire neked is szükséged van az otthonod átalakításához a te bejegyzésed. Összeszedtük azokat a könyveket, amelyek garantáltan a hasznodra válnak, ha a lakberendezés az életed, vagy le szeretnéd nyűgözni a szomszédokat.

Sok sikert, és izgalmas átalakítást!

A bejegyzés trackback címe:

https://welcomehome.blog.hu/api/trackback/id/tr8614045138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása